Evoluţie

Activând în domeniul construcţiilor şi consultanţei de specialitate încă din anul 1999, Europartener a evoluat constant de-a lungul timpului.

Complexitatea şi performanţa lucrărilor realizate de către companie a condus la evoluţia constantă a cifrei de afaceri. La doar trei ani de la înfiinţarea sa, cifra de afaceri a înregistrat valoarea de 1 mil. RON urmând ca la scurt timp, în 2005, să depăşească pragul de 2 mil, iar în 2007 să obţină o creştere cu 123,2 % faţă de acest nivel. Evoluţia companiei s-a menţinut pe un trend ascendent, cifra de afaceri dublându-se în 2008 faţă de anul anterior.

Având în vedere trendul ascendent pe care se află compania înca de la înfiinţarea sa, un alt obiectiv important pentru noi este obţinerea creşterii eficienţei energetice şi dezvoltarea durabilă, cu o orientare deosebită înspre reciclare şi protecţia mediului.

Dorim să le oferim clienţilor actuali şi viitori o gamă cât mai largă de servicii profesionale, şi implicit o crestere a numărului acestora cu cel puţin 30% în următorii trei ani.